News Flash:

Delia si Smiley sufera de aceeasi afectiune. Cum se manifesta sindromul „Peter Pan”?

23 Noiembrie 2021
428 Vizualizari | 0 Comentarii
Delia si Smiley

Smiley se bucura din plin de rolul de tatic. Artistul si iubita lui au plecat pentru prima data in vacanta in formula de trei, dar inainte de a parasi tara, a facut cateva declaratii care i-au facut pe fani sa se ingrijoreze.

Smiley este unul dintre artistii care si-a creat o legatura puternica de-a lungul timpului cu fanii. Acesta stie ca sinceritatea este mereu cheia catre succes, asa ca nu s-a ferit sa prezinte si partea mai pozitiva a vietii lui. Nu multi dintre cei care il urmaresc sau care ii asculta piesele stiu ca acesta sufera de o boala care isi pune destul de des amprenta asupra lui. 

Smiley a participat la mai multe podcasturi anul acesta si a vorbit despre viata lui, despre statutul de proaspat tatic, dar si despre muzica pe care o face. Atunci cand a fost invitat la Happyfish, Smiley i-a dezvaluit lui Gojira ca, in sufletul lui, se simte tot copil:

”Sufar de complexul Peter Pan, sper sa nu-l pierd. Vorba aia pe care o zic, sa nu uit sa ma joc cateodata, este atat de importanta. Ideal e sa gasesti un echilibru, eu tot timpul imi gasesc un echilibru in tot sau ma straduiesc sa-l gasesc”, a povestit Smiley. 

Interesant este ca nu e singurul artist care a recunoscut ca sufera de sindromul Peter Pan. Si Delia a povestit in trecut ca si la ea se manifesta si ca o ajuta sa creeze:

”In esenta suntem niste copii dezvoltati, ni se mai rideaza pielea, avem experienta si bani, dar tot copii suntem, ne cumparam jucarii. Cu aceeasi bucurie, ma uit si fac: iiii, magazin de jucarii, orice, cosmetice, tricouri. Si n-ai voie sa uiti, depinde cum te-a marcat copilaria. Pe mine copilaria mea m-a marcat”, a povestit Delia, la randul ei, tot in cadrul unui podcast. 

Sindromul Peter Pan se refera la adultii care se comporta in continuare ca niste copii sau adolescenti. Desi poate parea ca dau dovada de imaturitate, pe multi ii ajuta sa se bucure de viata si sa treaca mai usor peste probleme, pentru ca nu le iau foarte in serios. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004835 (s)