News Flash:

De necrezut! Ce salariu are Carmen Tanase dupa ce atatia ani de cariera. „Eu vreau sa traiesc”

1 Iulie 2022
445 Vizualizari | 0 Comentarii
Carmen

Carmen Tanase nu mai are nevoie multe prezentari. Cu zeci de ani de experienta in spate, Carmen a reusit sa se impune in lumea teatrului si nu numai. Desi a fost mereu o persoana deschisa cu publicul ei, exista si detalii pe care nu multa lume le stie despre ea.

Carmen Tanase a intrat in pielea a zeci de personaje de-a lungul carierei si, cu fiecare dintre ele a reusit sa scrie istorie. Chiar daca majoritatea fanilor au asimilat-o mult timp cu Flacarica, cele doua nu au foarte multe in comun. Recent, marea actrita a recunoscut ca de abia acum a reusit sa scape definitiv de Flacarica si de tot ce a insemnat ea ca peresonaj. Carmen Tanase si-a deshis inima pana la capat si a decis sa vorbeasca, pentru prima data despre salariul pe care il primeste dupa atatia ani petrecuti pe marile scene.

„Pana la urma, supravietuiesti cu salariul. La categoria mea, de exemplu, e 1.300 de euro. Cam asa. Hai, supravietuiesti, nu-i nicio problema”, a declarat Carmen Tanase.

Da, am avut perioade (n. r. cand nu-mi ajungeau banii). Absolut. N-am castigat mai bine decat atunci cand am facut televiziune. Din teatru, nu! Acum, sigur, de cativa ani de zile s-a dezvoltat teatrul privat si acolo e cu totul altceva, dar si acolo e in functie de notorietate, nu toata lumea e platita la fel. Dar acum daca ne-au taiat prajitura si la spectacolele private, ca nu traiesti din salariile de la stat, hai pe bune! Orice om are dreptul, ca e faimos, ca nu e faimos, are dreptul sa traiasca. Punct!”, a subliniat renumita actrita.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006788 (s)