News Flash:

Elena Merisoreanu da de pamant cu colegii ei de breasla. Artista nu intelege de ce se plang toti ca n-au bani. „S-au facut saci de bani”

1 Iulie 2022
593 Vizualizari | 0 Comentarii
Merisoreanu

Elena Merisoreanu este una dintre cele mai cunoscute si indragite interprete de muzica populara de la noi. Pana la varsta de 74 de ani, artista a acumulat multa experienta, primind ropote de aplauze din partea publicului de fiecare data cand urca pe scena. Vedeta a intrat in lumea muzicii de la o varsta frageda, pe cand era adolescenta. Acum, la batranete, se bucura de pensia pe care o primeste si care ii asigura un trai decent.

Pana la varsta de 74 de ani, cantareata a acumulat ani de experienta, astfel ca, acum la batranete, primeste o pensie cat sa-i asigure un trai decent. Intr-un interviu acordat pentru Spectacola.ro, vedeta nu vede cu ochi buni plangerea de mila, mai ales cand vine din partea unor colegi de breasla. Elena Merisoreanu crede ca fiecare primeste ceea ce merita, in functie de munca de pusa, dar si de contributie la Stat.

„Eu am o pensie omeneasca, pot sa traiesc, barbatul meu la fel, copiii sunt la casele lor, deci nu duc lipsa de nimic. Altii daca n-au muncit si n-au platit, de unde sa le dea statul bani? Eu am pe cartea de munca la Rapsodia Romana aproape 37 de ani, la 16 ani am fost angajata, cu decizie Guvernamentala. In fiecare an se mai mareste, mai luam de la Credidam, mai luam de la Uniunea Compozitorilor, ne-ar bate Dumnezeul sa ne plangem, cand altii traiesc din 1.500-2.000 de lei.

Cine nu a fost angajat sa le dea dupa mine si 2.000 de lei, nu ma intereseaza, dar sa nu se mai planga, au vile, de nu reusesc sa intre prin atatea camere cate au si se plang de bani? E o rusine. S-au castigat saci de bani. Cantam o ora si primim 1000 si ceva', a explicat artista.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006568 (s)