News Flash:

Cine este magnatul britanic care ii ia apararea lui Putin. „As incasa un glont pentru el”

30 Iunie 2022
471 Vizualizari | 0 Comentarii
Bernie

Bernie Ecclestone, fostul sef al Formulei 1, a declarat joi ca presedintele rus Vladimir Putin este o „persoana de prima clasa" care a facut „greseli", in timp ce l-a criticat pe liderul ucrainean Volodimir Zelenski pentru ca „nu a ascultat" de Kremlin si este vinovat pentru razboiul din Ucraina, transmit Sky News si The Guardian.


Miliardarul britanic Bernie Ecclestone, in varsta de 91 de ani, l-a descris joi dimineata pe Vladimir Putin, in cadrul unei emisiuni de la televiziunea britanica ITV, ca fiind un om „sensibil" si „o persoana de prima clasa", care „crede ca face ceea ce trebuie pentru Rusia".

Intrebat la emisiunea Good Morning Britain de la ITV daca il mai considera pe Vladimir Putin un prieten, miliardarul in varsta de 91 de ani a spus ca ar incasa un glont pentru el.


„Tot as lua un glont pentru el. As prefera sa nu doara, dar as face-o pentru ca este o persoana de prima clasa. Ceea ce face este ceva despre care el crede ca este pentru binele Rusiei. Din pacate, este ca alti oameni de afaceri, asa ca mine, care fac greseli din cand in cand si pe care trebuie sa le repare ulterior”, a spus Bernie Ecclestone.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006137 (s)