News Flash:

Daniel Ghita s-a dezlantuit: Pesta porcina e o afacere de miliarde, care baga in faliment fermierii romani!

28 Noiembrie 2022
300 Vizualizari | 0 Comentarii
pesta porcina africana

Deputatul Daniel Ghita sustine ca pesta porcina e o afacere de miliarde, care baga fermierii romani in faliment. Ghita sustine ca toate cazurile de pesta porcina apar inainte de sarbatorile de iarna, pentru ca romanii sa fie nevoiti sa consume carne din import.

"Cum se face cà in fiecare an apare pesta porcina, doar in Romania exact inaintea Sarbatorilor Crestine? Omorati porcii romanilor, sa-i aduceti in faliment toti fermierii romani, ca sa cumparam carne de proasta calitate din Germania, Ungaria, Olanda, etc. Este o afacere de miliarde, distrugand toti fermierii romani!

De ce trebuie sa importam carne din alte tari? Prin legi aberante, care submineaza economia Romanei! Siguranta Nationala a Romaniei? Hallo SRI , dormiti ? Credeti ca suntem prosti? Vine pesta porcina, numai in Romania? Cine controleaza carnea din import? Plina cu hormoni, de proasta calitate, inghetata, taiata cand ? Cum trasam noi, daca acel porc, nu era infestat cu pesta porcina? Cati ani sta carnea inghetata, pana ajunge pe masa romanilor? Nu cumpar si nu consum carne de import! Nu mancati, decat carne din Romania!", scrie Daniel Ghita pe Facebook.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1215 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007864 (s)