News Flash:

Dan Alexa sterge pe jos cu Ionel Ganea dupa ce a spus despre el ca ar avea o relatie mai apropiata cu sotia lui Reghecampf. "E un frustrat!"

18 Ianuarie 2017
1160 Vizualizari | 0 Comentarii
dan alexa2
Dan Alexa, antrenorul Concordiei Chiajna, este, cu siguranta, cel mai mediatizat nume din fotbal al momentului. Iar asta pentru ca Ionel Ganea, la televizor, l-a indicat ca fiind barbatul cu care Anamaria Prodan ar avea o relatie care depaseste sfera profesionala. Acum insa, a venit momentul in care Dan Alexa a rabufnit...
”Cred ca Ionel Ganea este putin cam frustrat. Probabil, sper eu, profesional. Nu inteleg de ce a pornit un asemenea circ si daca lui ii foloseste. Ca, daca ii foloseste, il pot ajuta, vom face schimb de replici pana va ajunge si el sa faca performanta. Revenind la lucruri serioase, probabil ca il deranjeaza ca altii au succes si el nu”, ne-a spus Dan Alexa, facand aluzie la faptul ca el a fost cel preferat de cei de la Concordia Chiajna pentru postul de antrenor in dauna lui Ionel Ganea.
Mai mult decat atat, Dan Alexa a decis sa faca lumina si in asa-zisul amantlac. ”Trebuie sa-l lasam in pace ca sa-si revina (pe Ionel Ganea, n. red.). El are niste probleme pe care noi toti le cunoastem. Anamaria Prodan este managerul meu si prietena mea. Este omul cu care ma sfatuiesc zi de zi, iar Reghe mi-e prieten”, a mai spus Dan Alexa.
Ionel Ganea a lansat in direct la TV o serie de declaratii dure la adresa impresarului Anamaria Prodan spunind ca distruge mai multe echipe si insinueaza ca are „o relatie mai intima” cu antrenorul Concordiei Chiajna, Dan Alexa. ”Ce face Reghe e conflict de interese. Nu vedeti ca joaca doar fotbalistii care au contract cu impresarul anului 2016? Impresarul a dus jucatori la Chiajna si i-a dat un bonus si presedintelui de acolo. Acum si-a adus si antrenor (n.r. – Dan Alexa). Are o relatie mai intima cu el, mai deosebita. Se intilnesc in timpul liber, la chef. Se viziteaza”, a spus Ganea. De altfel, el a fost in negocieri pentru a prelua Concordia Chiajna in aceasta iarna, dar, pana la urma, a fost ales Dan Alexa.
sursa: click.ro 

concordiei chiajna ionel ganea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007019 (s)