News Flash:

Simona Halep incearca sa explice rusinea de la Australian Open

16 Ianuarie 2017
1128 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep australia
Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, a patra favorita a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, s-a confruntat cu dureri la genunchiul stang in meciul de luni, cu americanca Shelby Rogers (52 WTA), pierdut cu 3-6, 1-6, la Melbourne, in runda inaugurala. 
Romanca a cerut interventia medicului dupa primul set si in setul secund si-a flexat piciorul de mai multe ori. 
''Am resimtit durere la genunchi. Mi-a fost dificil in setul al doilea sa ma misc pe teren, dar ea (Shelby Rogers, n. red.) a meritat victoria. A fost agresiva si a lovit mingea foarte puternic'', a declarat Halep, citata de Reuters. 
Halep (25 ani) a precizat ca s-a luptat o accidentarea la genunchi inca de la Turneul Campioanelor, de la Singapore. Nu a avut de suferit in pauza competitionala, dar durerea a reaparut odata cu primul turneu al anului, la Shenzen, in urma cu doua saptamani, cand a incercat sa o tina sub control. 
''Am luat antiinflamatorii inainte de meci si in zilele anterioare. Pot sa joc cam 45-50 de minute fara durere, dar apoi revine'', a explicat numarul patru mondial. 
''Azi a aparut la 3-5 in primul set, iar apoi a fost greu sa mai lupt ... nu am putut face ce doream'', a adaugat Halep. 
''Nu am vazut inca un doctor. Am nevoie de un RMN si probabil de o pauza pentru a-mi reveni, pentru a ma recupera, deoarece e dificil sa joc cu durere la genunchi si e periculos'', a subliniat Simona Halep. 
Romanca a pierdut in primul tur si anul trecut la Melbourne (invinsa de chinezoaica Shuai Zhang), unde cea mai buna performanta a sa este atingerea sferturilor de finala in 2014 si 2015. 
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 32 queries | Mysql time :0.009279 (s)