News Flash:

MESAJE TULBURATOARE pe Facebook ale oficialilor Superkombat Eduard Irimia si Alin Huiu. Vestea decesului luptatorului Razvan Tiru a socat lumea sportului

16 Ianuarie 2017
1239 Vizualizari | 0 Comentarii
razvan tiru
Razvan Tiru (20 de ani), component al Academia Superkombat, a decedat, duminica seara, in urma unui accident rutier, a anuntat Alin Huiu, managerul media al Superkombat, pe pagina personala de Facebook.
Sportivul era antrenat de Leonard Doroftei, fost campion mondial la box, si facea partea din Academia Superkombat de doar opt luni. Era considerat, asa cum este descris in mesajul postat de Alin Huiu, unul dintre cei mai promitatori luptatori din sportul de contact romanesc. Tiru se afla pe locul 5 in topul celor mai spectaculoase KO-uri din Superkombat in 2016, dupa ce l-a pus la podea, cu o lovitura de pumn la ficat, pe luptatorul grec Giannis Marinos.
O reactie la aflarea acestei vesti a avut si Eduard Irimia, promoterul Superkombat: "Nu am cuvinte sa exprim socul la aflarea tragediei... Razvan era pentru un noi un simbol, un exemplu pentru noua generatie. Vreau sa ramana in memoria noastra ca un campion mondial, chiar daca nu a mai apucat sa demonstreze ca acolo ar fi ajuns. Suntem indurerati, alaturi de toti oamenii care au fost in jurul lui, pe langa familie si prieteni. Razvan a avut in Superkombat Academy o a doua familie, alaturi de Cezar Gheorge, Gheorghe Simion, Alin Huiu, Vintila Cristian, Bebe, Alex, Alberto si multi altii. Razvan o sa ramai in inima noastra", a scris Irimia pe Facebook.

Si managerul media al Superkombat, Alin Huiu, a scris pe Facebook un mesaj tulburator: Nu am mai scris de ceva vreme, însă acum, mai mult ca niciodată, îmi găsesc foarte greu cuvintele. Care oricum sunt de prisos. Mă inundă un val de sentimente pe care n-aș putea să le descriu. Poate e prea devreme sau e deja prea târziu să vorbesc despre asta, dar lumea trebuie să îl știe pe Răzvan așa cum a fost. Un luptător. Un sportiv a cărui scop principal era marea performanță. Iar pentru asta nu rata niciun antrenament. Până astăzi. Astăzi viața i s-a curmat în drumul de întoarcere spre București. Zilele viitoare trebuia să plece în cantonament la munte. Luna viitoare avea meci. Destinul a vrut însă altceva. Spiritul tău va rămâne veșnic alături de noi. Așa cum s-a întâmplat în ultimele luni, vom continua să îți fim a doua familie. Cu fiecare eveniment ne vom gândi la tine. Vei rămâne mereu în amintirea noastră. Ai fost primul produs al Academiei Superkombat. Eduard Irimia, Cezar Gheorghe, Leonard Doroftei, Gheorghe Simion, echipa de la Academia Superkombat, toți am crezut în tine. Am știut că ai un potențial imens și ți-au oferit toată încrederea, iar tu nu ai dezamăgit. De acum încolo, viitorii campioni vor crește în spiritul tău, iar tu, Răzvane, îi vei veghea de acolo, de sus. Rămas bun, prieten drag! 

razvan tiru superkombat eduard irimia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006941 (s)