News Flash:

Cuza si Ilona Brezoianu, cel mai nou cuplu din showbiz?! Cum au fost surprinsi cei doi in plina zi

24 Ianuarie 2022
1723 Vizualizari | 0 Comentarii
Cuza

Multa lume crede ca de cand s-a despartit de Ramona, Cuza nu mai este la fel de norocos in dragoste sau, cel putin, nu ca fosta lui parterera. In timp ce Ramona se rasfata alaturi de Cazacu, Cuza a pus punct relatiei pe care o avea cu Ximena, o bruneta care i-a furat mintile. Se pare ca cei doi nu au rezonat foarte bine, iar gelozia Ximenei l-a facut pe membrul de la Noaptea Tarziu sa intre in noul an singur. 

Anul acesta, mai mult ca niciodata, Cuza a reusit sa bifeze multiple proiecte in cariera. Gorjeanul a ajuns in „Asia Express” alaturi de Emi, prezinta „Super Neatza de weekend” si cam de trei luni este si colegul lui Popescu la Radio ZU. Toate merg ca pe roate pe plan profesional si cam acelasi lucru il poate spune si despre planul personal.

Cuza pare sa isi fi gasit sufletul pereche tot in trust-ul celor de la Antena 1. Recent, vloggerul a fost surprins in bratele Ilonei Brezoianu si pareau mai apropiati ca niciodata. Cei doi s-au imbratisat si s-au pupat pe obraz, iar fanii nu stiu ce sa creada. Este drept ca Ilona si Cuza sunt buni prieteni de mai multi ani, iar acum, emisiunea si proiectele in care sunt implicati i-a apropiat si mai mult. 

Momentan, niciunul dintre cei doi nu a declarat nimic cu privire la apropierea dintre ei. Avand in vedere ca vloggerul iese mereu in fata cu afirmatii, fanii asteapta sa ii vada si de data asta reactia.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1273 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007772 (s)