News Flash:

Cuza si Emi, spaima soferilor din Turcia. Cum s-au costumat cei doi la autostop?

19 Octombrie 2021
343 Vizualizari | 0 Comentarii
Cuza si Emi

Cuza si Emi sunt mai motivati ca niciodata sa ajunga cat mai departe in competitia Asia Express. Cum lucrurile se complica din ce in ce mai mult, acestia sunt dispusi sa faca orice pentru a nu mai pierde timpul la autostop. In etapa trecuta, Emi a renuntat la orice forma de rusine si a incercat extremul pentru a-i convinge pe soferii turci.

Cuza si Emi nu au mai vrut sa piarda timpul. Ultima etapa din Turcia i-a motivat mai mult ca niciodata si au inceput sa isi schimbe strategiile. De data asta, cel care s-a sacrificat a fost Emi. Acesta si-a amintit ca are in rucsac o rochie pe care a primit-o de la Lorelei. Emi s-a imbracat in rochie si a inceput sa faca autostopul, insa fara succes.
”Arata ca un camatar imbracat de alti camatari pentru a fi bataia lor de joc. Aratai urat!”, a spus Cuza despre colegul lui.

Cuza si Emi au spus da aventurii vietii lor si au decis sa participe la Asia Express. Cei doi gorjeni au facut echipa buna si sunt destul de competitivi si tocmai asta ii face sa fie niste adversari de temut. Cei doi s-au mobilizat si au format una dintre cele mai omogene echipe si nu este de mirare, avand in vedere ca sunt prieteni de peste 15 ani. Emi si Cuza au fost colegi de banca, au pus bazele proiectului ”Noaptea Tarziu” si se bucura in continuare de succes.


”Plecarea in Asia Express deja mi-a starnit emotii pe care nu credeam ca sunt capabil sa le simt sau ca le am. Abia astept sa traiesc experienta asta pe pielea mea; sunt convins ca imi va fi greu, dar imi voi crea niste amintiri pentru o viata. Am decis sa mergem in Asia ca sa imi testez prietenia cu Emi. Daca ne intelegem si acolo, o sa il cer de prietenul meu cel mai bun!! Sper sa stam cat mai mult in concurs”, a declarat Cuza, despre plecarea la Asia Express. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006007 (s)