News Flash:

Cum se apara Catalin Maruta in scandalul cu Bianca Dragusanu? „O sa apara iar soc”

24 Noiembrie 2021
489 Vizualizari | 0 Comentarii
Catalin Maruta

Catalin Maruta este implicat in tot mai multe scandaluri, in ultimele luni. Acesta a fost acuzata de cateva vedete de la noi din tara ca nu are un comportament adecvat pentru un prezentator si ca urmareste sa faca rating, desi invitatii lui nu sunt de acord cu subiectele pe care le abordeaza despre acestia, la Pro TV. 

Bianca Dragusanu a ajuns in emisiunea lui Catalin Maruta, unde a discutat despre numeroase subiecte din viata ei. Totusi, vedeta a marturisit ca ‘socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ’ atunci cand vine vorba despre ce stabilise inainte sa intre in direct.
Bianca l-a criticat dur pe Catalin Maruta, explicand ca prezentatorul de televiziune nu a respectat ce a discutat ea inainte cu producatoarea show-ului de la Pro TV.


„E ultima oara cand am fost in emisiunea lui. Fusesem anuntata ca e un pervers. Una am stabilit inainte si alta a facut. Vorbisem cu producatoarea despre ce va fi in emisiune. El a facut cu totul altceva. Urmareste doar sa te puna intr-o lumina proasta, se gandeste numai la el. Am fost benevol in emisiunea lui, desi eu foarte rar accept asta..Facerea de bine e…”, a spus Bianca Dragusanu, in exclusivitate pentru redactia Impact-Playtech.

Spre surprinderea tuturor, Catalin a refuzat sa comentez intreg episodul si nu a fost deloc vocal in apararea sa.

„Nu vreau sa vorbesc despre asta. O sa apara iar soc. Ce am zis, ce am declarat… Nu ma intereseaza sa comentez subiectul”, a declarat prezentatorul, pentru fanatik.ro. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006759 (s)