News Flash:

Cum s-au cunoscut Mihai Petre si Elwira? Putini sunt cei care stiu ce diferenta de varsta exista intre cei doi

29 Noiembrie 2021
1205 Vizualizari | 0 Comentarii
Elwira si Mihai 1

 Mihai Petre si Elwira si-au indeplinit una dintre cele mai mari dorinte. Cei doi au vrut sa plece in Asia Express cu un singur gand: acela de a castiga competita si de aduce amuleta cea mare fetitelor de acasa. Mihai si Elwira au luptat din greu si nu au cedat nicio secunda presiunilor. Chiar daca Drumul Imparatilor nu a fost deloc unul usor, familia Petre a demonstrat ca e legatura bine sudata de acasa nu are cum sa fie pusa in pericol in Asia Express.

Aseara, Asia Express si-a incununat castigatorii. Elwira si Mihai Petre au aratat ca si-au meritat in fiecare secunda locul in competitie si ca nimeni si nimic nu le poate sta in cale. Inca de la primele probe, sotii Petre au fost printre primii care au ajuns la Irina, dar si echipa cu cele mai multe amulete jucate si castigate. Cei doi nu au avut neaparat o reteta a succesului ci, mai degraba, totul s-a bazat pe intelegerea lor si pe legatura puternica pe care o aveau inca de acasa.

Mihai si Elwira sunt casatoriti de 20 de ani si au impreuna doua fetite. De-a lungul anilor, au trecut prin momente fericite, dar si prin momente mai putin fericite si, cu toate acestea, au reusit sa ramana uniti. Intre cei doi exista o diferenta infima de 2 ani si 9 luni, iar asta nu a fost niciodata un impediment in relatia lor ci, din contra. 

„Eu m-am nascut in Polonia, intr-un oras micut de la Marea Baltica. De dans m-am apucat cand aveam zece ani. Pur si simplu imi placea si asta am vrut sa fac, nu avea importanta ce loc luam la concurs, ci era important sa fiu acolo. Eu cu Mihai ne-am cunoscut in Moldova, unde am dat o proba la dans. La doua zile el m-a sunat si mi-a spus ca el vrea sa vina in Polonia. Dupa o saptamana era deja la mine acasa”, spunea Elwira Duda la Chefi la cutite.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1392 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005687 (s)