News Flash:

Cum arata sora lui Cuza de la Noaptea Tarziu. Multa lume spune ca cei doi seamana ca doua picaturi de apa

27 Ianuarie 2022
1910 Vizualizari | 0 Comentarii
Cuza

Cuza este pe val mai mult ca niciodata. Dupa ce a bifat prezenta duminica de duminica la „Super Neatza de Weekend”, a ajuns in finala „Asia Express”, a avut propria emisiune „Asia mai tarziu”, acum, artistul face echipa cu Popescu la Radio ZU. 


Atunci cand a plecat din Targu Jiu, Cuza nici nu visa la succesul pe care il are acum. Adrian Popescu, pe numele lui real a plecat la Timisoara sa studieze medicina si, fix cand se astepta cel mai putin, a decis sa puna bazele unui proiect nou in industria de la noi si a lansat parodia ”Sunt un cocalar”. Desi nu avea nicio speranta cu proiectul Noaptea Tarziu, in 24 de ore, parodia a depasit un milion de vizualizari si a fost difuzata in premiera la Radio ZU.

De atunci si pana acum, Cuza a evoluat, iar soarta i-a suras mai mult ca niciodata. Aceasta a inceput sa aiba diverse proiecte TV si, de departe, una dintre cele mai mari realizari ale lui este participarea alaturi de prietenului lui, Emi la „Asia Express”. Cei doi au format una dintre cele mai puternice echipe de pe „Drumul Imparatilor”, iar fanii le-au fost alaturi in fiecare stage.

Pe cat de darnic este Cuza in postari despre cariera lui, pe atat de zgarcit este in cele cu familia. Nu multi stiu ca vloggerul are o sora superba, Denisa care a avut de unde sa mosteneasca trasaturile frumoase. Mama lui Cuza, Iuliana Popescu le-a insuflat copiilor ei cele mai bune valori morale, iar Cuza ii este recunoscator in fiecare zi pentru asta.
 

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004436 (s)