News Flash:

Cum arata si cat costa o imprimanta cu care poti crea nuanta perfecta de ruj

6 Iulie 2022
284 Vizualizari | 0 Comentarii
ruj

Fara doar si poate, Yves Saint Laurent se inscrie cu succes pe lista brand-urilor de lux. Cosmeticele lansate de ei cuceresc din prima doamnele si domnisoare, iar mai nou si pasionatii de gadget-uri. Daca ai avut impresia ca le-ai vazut pe toate, ei bine, YSL are in portofoliu o imprimanta pentru crearea rujului perfect.

Cei de la YSL si-au propus sa multumeasca 100% doamnele si domnisoarele. Cu totii stim cat d egreu este sa gasesti nuanta perfecta de ruj, cu atat mai mult daca vrei sa se potriveasca cu un anumit outfit. Ei bine, acesta este momentul in care cei de la Yves Saint Laurent au venit in ajutorul tuturor.

Brand-ul a lansat acum ceva timp asa numita imprimanta pentru rujuri, dar abia acum a devenit virala pe TikTok. Cum functioneaza, mai exact? Device-ul se conecteaza la telefon printr-o aplicatie compatibila cu iOS si cu Android, iar de aici incepe magia. Iti poti cumpara trei cartuse de culori diferite, iar mixul dintre ele da nastere la o noua culoare. Momentan, produsul este out of stock, dar, cel mai probabil, cei de la YSL il vor readuce in stoc.

Celebra imprimanta costa 300 de euro, iar cartusele 89 de euro. Poti afla la mai multe de pe pagina lor oficiala.

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005030 (s)