News Flash:

Cum arata, de fapt, Carla's Dreams fara masca si cum il cheama in buletin?

21 Octombrie 2021
2899 Vizualizari | 0 Comentarii
Carlas Dreams

Carla's Dreams a uimit din prima publicul de la noi. Moldovenii de peste Prut i-au cucerit din prima pe ai nostrii cu piesele lor, dar si elementele de noutate. Dupa atatia ani de cariera, baietii inca nu au renuntat la masti si nu isi dezvaluie inca identitatea. Fanii vigilenti, totusi, au inceput sa puna cap la cap indiciile si cred ca au descoperit cine se afla, de fapt, in spatele acestui proiect de mare succes. 

Prima ipoteza arata ca solistul ar fi Andrei Tarus, din Chisinau. Acesta a fost cel care a creat versurile trupei „In Quadro”, formatie de mare succes acum zece ani. Legat de aceasta idee, solistul a declarat ca a fost confundat cu un alt Andrei din „Quadro”, care a colaborat cu Carla’s Dreams.
Andei Tarus s-a nascut in Slobozia, Republica Moldova si a invatat la Facultatea din Chisinau.


Se pare ca Andrei nu a acceptat destramarea formatiei „In Quatro” si a creat trupa Carla’s Dreams. Acesta s-a decis sa isi ascunda fata. Si colegii sai de trupa au facut acelasi lucru. Ei au devenit renumiti rapid pentru piesele cantate in romana, engleza si rusa.
Toti membrii formatiei Carla’s Dreams isi ascund chipurile la orice eveniment public. Au milioane de fani, iar acestia isi doresc sa afle cine sunt cei din spatele mastilor. Pe acestia nu ii poti recunoaste nici daca ii vezi pe strada. Chiar si asa, solistul trupei a fost prins fara masca in Bucuresti. 

E mai usor sa vorbesti cand esti mascat, intr-un fel, dar nu e o lipsa de responsabilitate”, a povestit solistul in trecut. „Oricum, tot poti fi taxat. In anumite cazuri, ma ajuta sa fiu mai deschis”, a completat acesta. 

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005577 (s)