News Flash:

Cu cat se vinde cea mai scumpa chitara din lume. Instrumentul i-a apartinut lui Kurt Cobain

4 Iulie 2022
379 Vizualizari | 0 Comentarii
kurt

Kurt Cobain este idolul multor generatii. Desi s-a stins din viata in urma cu 28 de ani, piesele lui vor dainui mereu in amintirea fanilor. Cei care vor, totusi, ceva mai mult, au ocazia sa cumpere celebra chitara care a scris istorie pe marile scene ale lumi.

„Smells like teen spirit” continua sa scrie istorie pe Youtube. Desi a fost lansata cu multi ani in urma, acum se poate lauda cu peste 1,4 miliarde de vizualizari pe Youtube. Aceasta a fost ocazia perfecta pentru ca legendara chitara sa fie scoasa la licitatie. Fabricata in 1969, chitara albastra Fender poate fi cumparata cu un pret destul de piperat. Licitatia incepe de la 600.000 de euro si se opreste la 800.000 de euro.

Pana acum, chitara a fost in posesia familia lui Kurt, iar cel sau cea care va dori sa o cumpere trebuie sa stie ca aceasta va fi insotita si de cutia originala in care a fost depozitata de cand a murit artistul, in 1994 si pana in prezent. 

Chitara nu este singurului obiect care i-a apartinut lui Kurt si care este scos la licitatie. Pe langa instrumentul muzical, un desen cu Mickey Mouse realizat de artist, dar si un Dodge Dart vor putea fi cumparate la preturi cuprinse intre 400.000 de euro si 600.000 de euro. O parte din incasari va fi donata unei organizatii care se ocupa de promovarea sanatatii mentale.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008190 (s)