News Flash:

Cristina Siscanu, primele declaratii despre episoadele de depresie. Vedeta a suferit in liniste, fara ca nimeni sa stie

6 Iulie 2022
493 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristina

Cristina Siscanu este una dintre cele mai cunoscute femei din Romania. Sotia lui Madalin Ionescu se bucura de mare succes, este iubita de o multime de oameni si are o cariera in plina ascensiune. Este foarte apropiata de fanii ei, carora de data aceasta le-a vorbit despre depresie. 
Cristina Siscanu este una dintre cele mai iubite femei din tara. Participarea la Bravo, ai stil!Celebrities i-a adus si mai multa recunoastere si o multime de fani. Este foarte apropiata de comunitatea ei din mediul online, unde abordeaza tot felul de subiecte.

Pentru ca depresia este boala momentului, care afecteaza o multime de oameni, vedeta a decis sa vorbeasca si ea despre experienta cu aceasta afectiune. Sotia lui Madalin Ionescu a explicat ca a apelat la ajutorul medicului psiholog pentru a se simti mai bine, dar nu a uitat nici de rugaciuni si apropierea de Dumnezeu.

”De depresie am scapat prin terapie la psiholog, dupa cateva sedinte deja am simtit o imbunatatire vizibila a starii mele. Am facut multa rugaciune si pur si simplu nu m-am lasat, asta e foarte important. Pana la urma, succesul e si intr-o astfel de stare, sta in mainile fiecaruia. Normal ca trebuie sa ne ajutam de tot ce putem!”, a declarat Cristina Siscanu pe retelele de socializare.

Fosta concurenta de la Bravo, ai stil! spune ca nu s-a lasat nicio clipa si, indiferent de ce stari au incercat-o, nu a renuntat si a luptat cu boala. S-a ajutat de toate armele si a reusit sa invinga depresia.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006715 (s)