News Flash:

Cosmin Natanticu si Eliza se apropie de divort? ”Am zis ca vreau sa plec”

22 Octombrie 2021
508 Vizualizari | 0 Comentarii
Familia Natanticu

Asia Express este un mare test pentru echipe, mai ales pentru cei care pleaca din tara pe post de iubiti sau sot si sotie. Cum niciun cuplu nu este perfect si nu exista casnicie fara certuri, Eliza si Cosmin Natanticu au experimentat asta pe propria piele. Dupa ce s-au intors din Asia, cei doi au avut mari probleme in relatie si au vorbit despre asta abia acum.

Eliza Natanticu si-a facut curaj si i-a scris actualului ei sot pe Facebook, au vorbit o vreme, iar mai apoi au avut prima lor intalnire. Si-au dat seama ca sunt facuti unul pentru celalalt, iar de atunci sunt de nedespartit. Se inteleg de minune si se sustin la orice pas. Desi lucrurile par a fi simple intre ei, foarte putini au idee ca au existat si momente de cumpana in viata lor, in care erau la un pas de despartire.


”Te marcheaza foarte tare toate experientele, te schimba. S-a intors si nu mai era cum era, cand a intrat in camera il vedeam. Era sa ne despartim, am avut certuri, dar va dati seama ca nu exista cuplu perfect. Trebuie sa lasi de la tine, trebuie sa vrei, sa lasi de la tine ca lucrurile sa functioneze”, a declarat Eliza Natanticu, la Xtra Night Show.
”A durat cam o luna momentul de cumpana. Cand am zis ca vreau sa plec din relatie s-a intamplat ceva, Dumnezeu a trimis un inger si i-a dat 2-3 palme lui Cosmin ca uite o pierzi pe domnisoara asta”, a mai povestit concurenta de la Asia Express.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007629 (s)