News Flash:

Constantin Enceanu l-a visat pe Mitu Stoian. Ipostaza in care l-a vazut pe interpret l-a socat

25 Noiembrie 2021
563 Vizualizari | 0 Comentarii
Enceanu

Petrica Mitu Stoian a indurerat intreaga scena a muzicii populare. Artistul s-a stins din viata in urma unui tratament post Covid pe care il urma si nimeni nu se astepta la un asemenea final. Autoritatile au deschis deja mai multe anchete, dar se pare ca Petrica Mitu Stoian si-a presimtit demult moartea.

Colegii de scena ai artistului nu vor sa conceapa ca interpretul nu mai este printre ei. Majoritatea au fost saptamanile trecute la filmarile unei emisiuni care, cel mai probabil, se va difuza de Revelion. Interpretul era intr-o stare foarte buna, ba chiar a glumit cu ceilalti artisti. Peste tot in presa se vuieste ca Petrica a murit din cauza terapiei hiperbare care ii era administrata la clinica. Teoriile si ipotezele sunt diverse, iar momentan, nu stie nimic clar.

Constantin Enceanu a marturisit ca si-a visat prietenul in timp ce era la inmormantarea lui.

,,Pe Petre l-am visat azi-noapte. Eram la capul lui , inainte de ii pune preotul panza. Am vrut sa il vad pentru ultima oara, am pus mana pe el si m-a trecut un fior rece. Azi-noapte, mi-a venit imaginea aceasta in minte. Eram cu cineva, voiam sa il luam de acolo si sa il ducem undeva. Nu stiu cu cine eram, dar aveam incredere. I-am zis: ,,Hai, ajuta-ma sa il iau de aici si sa fugim!", a povestit acesta.

Interpretul de muzica populara crede ca daca reusea sa il ia de acolo, Petrica Mitu Stoian ar fi fost bine.

,,Poate daca reuseam sa il furam de acolo, poate era bine. Daca stie cineva sa interpreteze...", a mai spus el.

La o saptamana de la inmormantarea prietenului sau, Constantin Enceanu a avut un concert in care s-a simtit extrem de rau si i-a fost foarte greu sa cante.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005221 (s)