News Flash:

Conflict aplanat cu focuri de arma in Timis

4 Iunie 2018
987 Vizualizari | 0 Comentarii
sadu

Politistii din Timis au fost nevoiti sa traga, sambata, doua focuri de arma in plan vertical pentru a aplana un conflict izbucnit intre trei barbati, geamurile de la masina si casa unuia dintre indivizi fiind sparte, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Timis, un echipaj de politie s-a deplasat, sambata dimineata, in jurul orei 03.00, in localitatea Dudestii Vechi, dupa ce un barbat a sunat la 112 pentru a anuntat ca doi indivizi au patruns in curtea casei si i-au spart un geam. De asemenea, cu cateva ore inainte, cei doi i-au spart geamurile de la masina.

In momentul in care au ajuns politistii, cei trei barbati, cu varste cuprinse intre 25 si 40 de ani, se amenintau cu topoarele, astfel ca oamenii legii au fost nevoiti sa traga doua focuri de arma in plan vertical pentru a aplana conflictul.

Cei trei barbati implicati in scandal sunt vecini, iar doi dintre acestia, care au spart geamurile masinii si de la casa, sunt rude.


“In cauza a fost intocmit un dosar penal pentru doua cazuri de distrugere - masina si casa, si un caz de violare de domiciliu”, au aratat reprezentantii IPJ Timis.


focuri arma conflict
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006323 (s)