News Flash:

Cleopatra Stratan si Edward Sanda isi organizeaza nunta. ”Nici macar nasi nu avem”

21 Iulie 2021
589 Vizualizari | 0 Comentarii
cleopatra edward


Cleopatra Stratan si Edward Sanda au planuri serioase. Cei doi artisti formeaza unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi, iar cum lucrurile merg foarte bine intre ei, logodna lor incepe sa treaca la urmatorul nivel.


Fanii cuplului Cleopatra si Edward au primit una dintre cele mai bune vesti. Cei doi au planuri marete pentru anul acesta, iar intrebarea multor nerabdatori a primit deja un raspuns de la Edward. 2021 suna foarte bine in ceea ce priveste evenimentele, asa ca indragostitii au de gand ca anul acesta sa spuna ”da” in mod oficial.

Cum va arata nunta lor? Chiar ei au spus-o, atunci cand au fost invitati in cadrul unei emisiuni celebre de la noi.”Pregatirile de nunta le-am facut deja. Cand am decis sa facem evenimentul, am pus totul pe foaie si am sunat in stanga si in dreapta ca sa organizam din timp, sa nu avem stres atunci. Suntem linistiti deocamdata. Nunta noastra va fi una buna si simpla. Nici macar nasi nu avem, ca sa intelegeti. (...) Noi nu o sa facem nicio traditie. Am renuntat la gaina si la furatul miresei de la inceput. Vrem sa facem din acest eveniment o petrecere memorabila. Lumea isi imagineaza ca o sa fie ceva pompos, dar nu. Va fi ceva super relaxat, cu oameni foarte speciali, cu prieteni si familie. Asa e cel mai frumos!”, a declarat cei doi.

In ziua in care Cleopatra a implinit 18 ani, Edward Sanda a decis sa ii faca cel mai frumos cadou si i-a adresat o intrebare pe masura: ”Vrei sa fii sotia mea?” Artista care ne-a cucerit pe toti cu hit-ul ”Ghita” nu a mai stat pe ganduri si a spus cel mai important ”da” din viata ei. Cleopatra si Edward stiu foarte bine ce isi doresc pe plan personal, asa ca cei doi au dezvaluit ca isi doresc o fetita. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005533 (s)