News Flash:

Cladirile UBC din ansamblul Openville au primit premiul pentru cea mai buna dezvoltare de birouri destinate companiilor din industria de outsourcing

14 Mai 2018
861 Vizualizari | 0 Comentarii

Companiile IULIUS si Atterbury Europe au fost premiate cu distinctia „Cea mai buna dezvoltare office pentru sectorul BPO/SSC din orasele secundare si tertiare”, in cadrul galei Romanian Outsourcing & Shared Services Awards 2018, care a avut loc la Bucuresti, saptamana trecuta. Premiul a fost acordat pentru cele doua cladiri de birouri din ansamblul mixt Openville Timisoara inaugurate anul trecut: United Business Center 1 si United Business Center 2. Distinctia recunoaste cea mai buna dezvoltare de birouri din orasele secundare si tertiare care ofera spatii de lucru sanatoase, placute si productive.

In 2017, brandul United Business Center (UBC) si-a consolidat pozitia pe piata office din Timisoara prin livrarea a doua cladiri clasa A, cu o suprafata total inchiriabila de 31.000 mp. Printre companiile prezente aici se numara: Ness Digital Engineering, Veoneer, ACI Worlwide, Intel, Convergys, Flex Romania, Azets si Bitdefender.

Gala Romanian Outsourcing & Shared Services Awards, ajunsa la cea de-a patra editie, este organizata de Outsourcing Today, platforma de comunicare integrata a sectorului serviciilor de afaceri, si revista The Diplomat Bucharest. Evenimentul recunoaste, premiaza si celebreaza succesul celor mai importante companii din industria de outsourcing (BPO, ITO si SSC) din Romania.

Despre UBC

Brandul UBC este implementat in prezent la Timisoara, in ansamblul Openville - cel mai mare pol de business, retail si entertainment din vestul Romaniei. Prima etapa de dezvoltare a proiectului urmeaza sa fie inaugurata in T4/2018 si va include: 50.000 mp de birouri in operare si 52.000 mp in constructie, 47.000 mp de retail suplimentari, un parc, un pasaj subteran destinat traficului auto si peste 1.500 de noi locuri de parcare.

Dupa cele doua cladiri office finalizate in 2017, in Openville se lucreaza la alte doua imobile. UBC 3 are o suprafata de 19.000 mp inchiriabili si va fi finalizata in acest an. UBC 0 va dispune de 52.000 mp de spatii office si va fi cea mai inalta cladire de birouri din Romania (155 metri, 27 de etaje). Lucrarile au inceput in aprilie 2018 si se estimeaza a fi finalizate in ultimul trimestru al anului viitor.

Compania IULIUS detine la nivel national zece cladiri de birouri operationale, dezvoltate in proiecte mixte, cu o suprafata totala de peste 121.000 mp: sase in Palas Iasi (70.000 mp), doua in proximitatea Iulius Mall Cluj (18.000 mp) si doua in ansamblul mixt Openville Timisoara (31.000 mp). 

Galerie Foto

Trofeu
premiate openville timisoara despre ubc
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1201 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005384 (s)