News Flash:

INCREDIBIL! Directoarea Liceului de Arta din Focsani, in ipostaze intime alaturi de un elev. FOTO - Cum au fost surprinsi cei doi. Profesoara a demisionat

14 Mai 2018
3102 Vizualizari | 0 Comentarii
scandal 2 0

Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Vrancea a inceput o ancheta dupa ce in mediul virtual au fost publicate fotografii in care ar aparea in ipostaze intime directorul Liceului de Arte din Focsani, profesoara Diana Rozalia Taicutu, si un elev de 18 ani. Directorul liceului si-a dat demisia, luni dimineata, relateaza News.ro. 
Conducerea ISJ Vrancea a transmis luni dimineata ca s-a autosesizat dupa ce pe internet au aparut fotografii in care ar fi directorul Liceului de Arte din Focsani, alaturi de un elev. Intr-una dintre imaginile care au fost publicate in week-end pot fi observati o femeie alaturi de un barbat, imbratisati, iar in alta apar dezbracandu-se.

Potrivit Adevarul.ro, profesoara a cerut retragerea tuturor imaginilor publicate in mediul virtual si preluate de presa locala, amenintand cu actionarea in judecata.

"Viata mea intima si privata nu poate deveni subiect de presa doar pentru a-i folosi fostului meu sot in procesul de divort. Va rog sa retrageti imaginile pentru care am formulat plangere penala impotriva fostului meu sot. De asemenea, nici daca in viata mea privata de persoana despartita in fapt de sotul meu ar interveni o relatie cu un adult in varsta de 20 de ani, adica mai tanar cu 14 ani decat mine, nu as permite nimanui sa imi vatame viata personala pentru un astfel de lucru. De aceea, in numele respectului pe care vi-l port ca publicatie serioasa va rog sa retrageti imaginile", a transmis profesoara unei publicatii locale. 

„In data de 14.05.2018, va fi constituita, la nivelul Inspectoratului Scolar Judetean  Vrancea o comisie care va demara procedura de cercetare privind cele semnalate in articolul de presa. In functie de concluziile acestei actiuni, de gradul in care faptele se confirma si de gravitatea acestora, Inspectorul Scolar Judetean Vrancea va decide in consecinta, respectand intocmai prevederile stipulate in Regulamentul de Organizare si Functionare a Unitatilor de Invatamant Preuniversitar, precum si cele din Legea Educatiei Nationale, cu modificarile si completarile ulterioare”,  transmit reprezentantii ISJ Vrancea.

Luni dimineata, profesoara Taicutu Diana Rozalia, director al Liceului de Arte din Focsani, si-a inaintat demisia din functie.

„Indiferent de rezultatul final al cercetarii intreprinsa de reprezentantii institutiei noastre, Inspectoratul Scolar Judetean Vrancea condamna categoric si se delimiteaza de astfel de actiuni care dauneaza interesului invatamantului si prestigiului profesiei de dascal”, mai ransmite conducerea ISJ Vrancea.

Elevul care ar avea o relatie cu profesoara are varsta de 18 ani.

fotografii: stiridefocsani.ro

Galerie Foto

profa
vrancea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004815 (s)