News Flash:

Cine ii ia locul Andreei Balan in marea finala de la „Te cunosc de undeva”. „Am o sarcina importanta”

6 Iulie 2022
415 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea

Andreea Balan nu a spus „nu” niciunei provocari si aproape ca nu exista emisiune la care sa nu fi acceptat sa participe. Recent, Andreea a acceptat sa plece in „America Express”, iar intrebarea care sta pe buzele tuturor este legata de persoana care va avea grija de cele mici atunci cand artista va fi departe de casa.

Andreea Balan alaturi de colega si buna ei prietena, Andreea Antonescu vor pleca in aventura vietii lor. Cele doua isi fac deja bagajul pentru „America Express” si, desi vor lipsi mult de acasa, se pare ca asta nu le deranjeaza deloc. Inainte de a zbura catre Columbia, Mexic si Guatemala, cele doua s-au asigurat ca lasa totul in ordine acasa. Astfel, Andreea nu isi face griji in privinta celor mici. Chiar daca, in trecut, George Burcea a acuzat-o ca nu are grija de fetitele lui si ca sta mai mult plecata, de data asta, Andreea le lasa pe maini bune. Vedeta a mobilizat o armata de oameni pentru siguranta celor mici ca sa poata pleca linistita.

Andreea Balan este veterana juriului de la Te cunosc de undeva. De data aceasta, pe ultima suta de metri in cel de-al 17-lea sezon, vedeta a plecat in America Express, alaturi de colega ei de trupa, Andreea Antonescu. Potrivit aceleiasi surse, cel care a inlocuit-o pe blondina este nimeni altul decat Mihai Petre, fost jurat la Dansez pentru tine, Romanii au talent si castigator al marelui premiu al sezonului trecut de la Asia Express. Inca de la inceput, s-au anuntat schimbari. Actualul sezon al emisiunii de transformari este prezentat de catre Alina Puscas si Pepe, care a venit in locul lui Cosmin Selesi. Motivul este ca vedeta a acceptat sa colaboreze cu PRO TV.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005460 (s)