News Flash:

Cine este vedeta careia i-a luat foc parul chiar de ziua ei de nastere? Intreg momentul este deja viral

22 Septembrie 2021
476 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicole

Ce ar fi o zi de nastere fara un incident care sa te faca sa o tii minte toata viata? Pe principiul asta a mers si o vedeta de peste Ocean care, fix in momentul in care i-a sosit mult asteptatul tort, parul ei a inceput sa arda ca o torta.

Nicole Richie a implinit recent 40 de ani, iar ziua a fost sarbatorita intr-un cadru restrans, alaturi de prietenii ei care nu au uitat sa o trateze regeste cu aceasta ocazie speciala. Vedeta nu a uitat nici de fanii ei carora le-a aratat momente cheie de la aniversarea ei, dar sigur nimeni nu se astepta ca aceasta sa posteze fix momentul in care parul ei a fost cuprins de flacari in timp ce sufla in lumanari


Din fericire, incidentul  s-a incheiat cu bine, cei prezenti intervenind imediat pentru stingerea focului. In videoclipul postat pentru cele cinci milioane de urmaritori se vede cum sora Sofiei Richie are in fata tortul in care sunt puse lumanarile aprinse. Vedeta incepe sa sufle in ele pentru a-si pune o dorinta, moment in care parul ei atinge o flacara si ia foc imediat. Sarbatorita a inceput sa tipe de indata ce a realizat ce i se intampla, iar o prietena a avut prima reactie si a inceput sa stinga flacarile cu mana.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005038 (s)