News Flash:

Cine e Silvana Peng, „cuscra” Aneimaria Prodan. Femeia ii aduce acuzatii grave sexy impresarei

18 Ianuarie 2022
621 Vizualizari | 0 Comentarii
Silvana Peng

Un nou scandal arde la foc mocnit, momentan, intre Anamaria Prodan si Silvana Peng, mama iubitei lui Luca Reghecampf. In urma podcastului postat de Codin Maticiuc in care a fost invitata Anamaria Prodan, spiritele s-au incins mai mult ca niciodata si au iesit la iveala detalii pe care nimeni nu le stia pana atunci. Declaratiile controversate ale Aneimaria au generat un val de reactii, printre care si pe cele ale Silvanei Peng. 

Silvana Peng este casatorita de 26 de ani si aceasta a marturisit ca ar face orice pentru copiii sai, Asiana si Razvan, de aceea a sustinut-o pe fiica ei in varsta de 21 de ani la numeroase competitii si concursuri.
Silvana Peng are o firma de turism care se ocupa cu venitul turistilor din China in Romania, insa a declarat ca din cauza pandemiei activitatea firmei s-a redus.

Silvana Peng sustine ca a facut foarte multe sacrificii pentru copiii sai, Asiana si Razvan. Aceasta s-a mutat din Caransebes in Deva, acolo unde era profesoara, iar mai apoi si-a dat demisia pentru a veni in apropiere de Bucuresti, mai exact in Corbeanca.


Anamaria Prodan a fost acuzata de Silvana Peng, ''cuscra'' lui Laurentiu Reghecampf ca si ea a fost in locul Corinei Caciuc in urma cu 13 ani atunci cand l-ar fi despartit pe antrenor de fosta lui sotie, Mariana Pfeiffer, cu care are un copil, pe Luca Reghecampf, iubitul Asianei Peng.

„Doamna Peng ma confunda! Probabil a stat in China si nu stie situatia lui Reghe de acum 13 ani. Tantalaul meu sot urla in gura mare ca am invatat-o pe doamna Peng sa-l faca de ras! Eu ca mama nu-s de acord cu ce face Reghe!”, a spus Anamaria.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004732 (s)