News Flash:

Cea mai bună detoxifiere in functie de zodie

30 Decembrie 2017
1375 Vizualizari | 0 Comentarii
detox suc

Detoxifierea reprezinta procesul de eliminare si distrugere a toxinelor din organismul uman. Specialistii ne informeaza ca procesul de detoxifiere ar trebui realizat de doua ori pe an, in special, primavara si toamna, moment in care are loc schimbarea metabolismului. Aceste detoxifieri nu ar trebui sa dureze mai mult de o saptamana.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Pentru nativii Berbec este indicat sa inceapa procesul de detoxifiere prin intermediul unei cure pe baza de ceai verde, din care sa bea cam doua cani pe zi. Pe langa ceaiul verde, mai puteti incerca sa folositi si alte ceaiuri antioxidante.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Pentru voi, cea mai potrivita cura este cea in care consumati apa plata in combinatie cu lamaie, consumata in timpul diminetii. Lamaia este foarte benefica in eliminarea cu usurinta a toxinelor din corp.

Gemeni (21 mai – 21 iunie)

In cazul vostru, puteti incerca sa va detoxifiati corpul prin consumul unor smoothie-uri din fructe si legume. Puteti incerca un smoothie pe baza de mere, telina si putina zeama de la o lamaie.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii tind sa se ingrase, datorita poftei masive de mancare. In cazul lor, o cura de detoxifiere ar fi binevenita. Pentru voi, sportul este foarte indicat, datorita proprietatilor sale de detoxifiere. Puteti incerca si un smoothie din toate citricele pe care le gasim iarna in supermarket.

Leu (23 iulie – 23 august)

        Voua va este foarte greu sa incepeti o cura de detoxifiere a organismului, datorita faptului ca ar trebui sa renuntati pentru o perioada la dulciuri. Insa, in acest timp, puteti inlocui dulciurile preferate cu alte delicioase fructe, ce sunt foarte bune detoxifiante (clementine, portocale, grapefruit).

Fecioara (23 august – 23 septembrie)

Voi puteti incerca un smoothie din apa, patrunjel, morcovi si mere, sau diverse salate din seminte si patrunjel, in care adaugi si putina zeama de la o lamaie.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Dimineata, pe stomacul gol, puteti bea un amestec din ulei de masline si putina lamaie. Este foarte folositor in curatirea si eliminarea tuturor toxinelor.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Papadia (Taraxacum oficinalis ) este foarte utila atat in procesul de slabire, cat si in detoxifiere. Ceaiul de papadie, desi nu are un gust foarte bun, are efecte miraculoase in ceea ce priveste starea de sanatate a oamenilor.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Pentru voi, produsele lactate sunt cele mai indicate detoxifiante. Insa, nu uitati ca nu aveti voie in timpului procesului de detoxifiere, sa consumati prajeli sau mancaruri foarte grase. Lactatele iti vor linisti si tranzitul intestinal.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

In cazul vostru, cea mai potrivita cura este cea care presupune consumul de oua crude, timp de doua-trei ori pe zi, dupa fiecare masa, desi nu va surade ideea prea mult.

Varsator (21 ianuarie – 19 februarie)

In ceea ce va priveste, laptele pe baza de soia este cel mai indicat, in cazul unei detoxifieri, deoarece are proprietatea de a ajuta ficatul sa functioneze normal.

Pesti (20 februarie – 20 martie)

Coada-calului (Equisetum arvense) are un rol important in vindecarea problemelor renale, pulmonare si hepatice.


berbec taur gemeni rac
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1208 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005780 (s)