News Flash:

Cum trebuie sa mananci SORICIUL ca sa nu ti se faca rau

30 Decembrie 2017
582 Vizualizari | 0 Comentarii
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.8735 RON (0.0000)
USD: 4.0875 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
soric

Soriciul nu este mult diferit de pielea de la pui, iar nutritionistii ne sfatuiesc sa nu exageram cu mancatul pentru ca are multe calorii si se digera greu.

Nutritionistii ne sfatuiesc sa nu mancam prea mult sorici, deoarece contine numai proteine de calitate inferiora si ne poate face rau la sanatate, daca avem probleme cu ficatul sau cu pancreasul.

”Soriciul este foarte caloric, are continut mare de grasimi si proteine, dar mai mult proteine de calitate inferioara,cum e colagenul. E greu digerabil si nu e indicat in cantitati mari, mai ales de cei care sufera de afectiuni hepatice, biliare sau pancreatice” a declarat dr. Ionut Stefan, consultant in nutritie.

”Soriciul e la fel ca pielea de la pui pe care majoritatea persoanelor o arunca. Nu are valoarea nutritiva a carnii pentru ca e facut din tesut conjunctiv”, a spus nutritionistul Corina Zugravu.

Este recomandat sa consumam, mai degraba, pulpa sau muschi de porc, fiindca contine o cantitate mare de proteine, vitamine din grupul B si mult fier.

Daca vreti totusi sa mancati sorici curatati-l foarte bine de grasime.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Soriciul nu este mult diferit de pielea de la pui, iar nutritionistii ne sfatuiesc sa nu exageram cu mancatul pentru ca are multe calorii si se digera greu.

Nutritionistii ne sfatuiesc sa nu mancam prea mult sorici, deoarece contine numai proteine de calitate inferiora si ne poate face rau la sanatate, daca avem probleme cu ficatul sau cu pancreasul.

”Soriciul este foarte caloric, are continut mare de grasimi si proteine, dar mai mult proteine de calitate inferioara,cum e colagenul. E greu digerabil si nu e indicat in cantitati mari, mai ales de cei care sufera de afectiuni hepatice, biliare sau pancreatice” a declarat dr. Ionut Stefan, consultant in nutritie.

”Soriciul e la fel ca pielea de la pui pe care majoritatea persoanelor o arunca. Nu are valoarea nutritiva a carnii pentru ca e facut din tesut conjunctiv”, a spus nutritionistul Corina Zugravu.

Este recomandat sa consumam, mai degraba, pulpa sau muschi de porc, fiindca contine o cantitate mare de proteine, vitamine din grupul B si mult fier.

Daca vreti totusi sa mancati sorici curatati-l foarte bine de grasime.


soriciul nutritionistii sorici
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1104 (s) | 22 queries | Mysql time :0.015937 (s)