News Flash:

Ce trebuie sa stii despre terapia cu apa minerala

17 Martie 2015
1270 Vizualizari | 0 Comentarii
Terapia cu apa minerala, cunoscuta inca din Antichitate, este benefica pentru intreg organismul, tratand o serie de afectiuni care pot pune in pericol starea generala de sanatate.
Pentru organism
Apele minerale pot fi folosite atat pentru curele interne, cat si extern, intrucat hranesc testurile cu oxigen. Pentru curele interne sau externe pot fi folosite apele: carbogazoase, oligominerale, alcaline, alcalino-teroase, cloruro-sodice, iodurate, radioactive si sulfuroase.
Apele carbogazoase sunt recomandate in tratarea bolilor digestive si urinare, in timp ce apele oligominerale trateaza infectiile urinare, calculii renali si afectiunile ginecologice.
Apele alcaline stimuleaza secretia gastrica, daca sunt administrate inainte de masa, pe cand cele alcalino-teroase contribuie la detoxifierea organismului, elimina calculii renali si sunt eficiente in bolile alergice si in osteoporoza.
Apele cloruro-sodice au proprietati antiinflamatorii, cresc secretia gastrica si usureaza expectoratia, in timp ce apele iodurate sunt indicate pentru tratarea unor afectiuni precum guta sau gusa nodulara.
Apele radioactive sunt utilizate in tratarea nevralgiilor, hipertiroidiei si nevritelor, iar cele sulfuroase au ca proprietati stimularea metabolismului si reducerea tensiunii arteriale.
Pentru frumusete
In ceea ce priveste frumusetea, apele minerale hidrateaza pielea, fiind recomandate pe perioada sezonului cald, intrucat au un puternic efect revitalizant.
De asemenea, terapia cu apa minerala contribuie la mentinerea sanatatii parului si a unghiilor. Asadar, folosirea spray-urilor existente pe piata este o solutie buna pentru a-ti mentine pielea frumoasa si sanatoasa intreaga vara.

pentru organism apele radioactive pentru frumusete
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005423 (s)