News Flash:

Ce salariu a incasat Irina Fodor la Asia Express? Gina Pistol lua de doua ori mai mult

13 Octombrie 2021
407 Vizualizari | 0 Comentarii
Irina si Gina

Fara doar si poate, Asia Express este una dintre cele mai grandioase productii de noi, un proiect ce angreneaza sute de oameni, de la productie, cameramani, reporteri si concurenti. Sezonul acesta a venit la pachet cu cateva schimbari, atat in ceea ce priveste prezentatorii, cat si in ceea ce priveste traseul si probele pe care trebuie sa duca la bun sfarsit concurentii.

Asia Express in pandemie a fost o adevarat provocare, atat pentru productie, cat si pentru concurenti. Turcia a fost o tara care s-a aflat in plina carantina atunci cand concurentii cereau cazare si transport, iar asta a fost una dintre cele mai grele misiuni pentru ei. Nici pentru productie nu a fost deloc usor, mai ales ca pe ultima suta de metri li s-au inchis granitele multor tari pe care voiau sa le introduca pe Drumul Imparatilor. Cu modificari de la un minut la altul, productia a reusit sa duca la bun sfarsit cel de-al patrulea sezon de Asia Express si se pare ca Irina Fodor, noua in acest format s-a descurcat mai mult decat admirabil.

Irina a inlocuit-o pe Gina si la Chefi la cutite, acolo unde i-a impresionat pe producatori cu abilitatile ei si cu dezinvoltura cu care a prezentat show-ul. Pentru Irina este prima data cand merge in Asia Express si oricat de simplu pare la tv, in realitate si pentru ea a fost o adevarata provocare si a simtit totul la fel de intens ca si concurentii. Pentru tot efortul depus, Irina Fodor a incasat in 10 saptamani de filmari 25.000 de euro, in timp ce Gina incasa pentru aceeasi perioada 45.000 de euro. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004710 (s)