News Flash:

Ce s-a intamplat 1 Decembrie la Timisoara. Putini oameni la ceremonia militara din Parcul Central, nu s-a cerut certificatul verde

2 Decembrie 2021
402 Vizualizari | 0 Comentarii
1 Decembrie

Ziua Nationala a Romaniei a fost celebrata si la Timisoara, printr-o ceremonie militara si religioasa, depuneri de coroane si luari de cuvant ale autoritatilor. Evenimentele s-au desfasurat in Parcul Central „Anton Scudier”, timp de 30 de minute. S-a intrat fara certificat verde si nu a mai existat niciun perimetru.
 
Pandemia a facut imposibila organizarea paradelor fastuoase cu care romanii erau obisnuiti an de an de 1 Decembrie. Daca anul trecut nu a fost deloc parada militara la Timisoara, anul acesta putin peste 100 de timisoreni au participat la festivitatea din Parcul Central, unde a avut loc si o mica defilare. Ceremonialul de 1 Decembrie de la Timisoara a durat aproximativ 30 de minute, iar Prefectura Timis a anuntat dinainte ca „accesul in perimetrul unde va avea loc ceremonialul va fi permis in baza Certificatului digital european Covid”.


Nu s-a mai cerut insa niciun certificat verde, iar perimetrul anuntat a fost inexistent. Nu s-a respectat nici distantarea fizica impusa de legislatie in pandemie. La ceremonie au participat si primarul Timisoarei Dominic Fritz, care si-a facut fotografii si a dat mana cu timisorenii, precum si viceprimarul Cosmin Tabara si vicepresedintele CJ Timis Cristian Mos.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1461 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006008 (s)