News Flash:

Ce echipa din Asia Express nu are Lidia Buble deloc la suflet? ”Era uneori rauta”

18 Octombrie 2021
600 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble Asia

Lidia Buble este o persoana foarte sincera si nu accepta sa se ascunda dupa deget atunci cand ceva o deranjeaza. Artista este constienta ca in Asia Express a starnit multe reactii, dar a invatat ca nu trebuie sa pui la suflet fiecare vorba rea. In timp ce ea a ales sa se distreze in Asia, altii au ales sa isi joace fiecare carte ca pe o razbunare.

Lidia Buble a mers in emisiune la Emi si la Cuza. Pentru cei care nu au urmarit formatul, exista o roata care are anumite provocari pentru invitati. De data asta, roata a fost dura cu Lidia si a provocat-o sa fie sincera. Lidia a extras provocarea cu numarul 4. Artista a trebuit sa spuna care este echipa care ii este cea mai antipatica din acest sezon.

”Este foarte simplu. O sa fiu foarte sincera cum sunt de obicei. N-am avut deloc chimie cu Adriana si Maria. Maria imi era draga, dar pentru ca era in echipa cu Adriana, tindea sa fie usor rauta. Nu intotdeauna. Am avut faze cand ne-am si ajutat. Cand iei o echipa, o iei la pachet. Cu ele nu am avut chimie.”

Lidia Buble a fost sincera pana la capat. Artista a recunoscut ca si-a dorit foarte mult sa mearga la Asia Express. Vedeta ar fi mers in orice conditii, fie ca era sau nu vorba de bani la mijloc. Singura pretentie a Lidiei Buble a fost sa faca echipa cu sora ei, Estera.

”Sunt cea mai bucuroasa ca am mers. Am 11 frati, dar cu Esti am cea mai mare chimie. Cu ea am o legatura foarte stransa. Uneori ne sunam si daca se simte ea rau, ma simt si eu. Chiar daca stam la distanta foarte mare, ni se potrivesc versurile <<Gandim la fel, simtim la fel, iubim la fel>>>. Principalul motiv pentru care am acceptat sa vin in Asia... a fost singurul moment in care am putut sa mai petrec timp cu sora mea. Ea e casatorita, are copii, are iubit, e plecata. M-as fi dus si daca nu primeam bani si nu era televizat”, a spus Lidia.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005240 (s)