News Flash:

Catalin Botezatu, primele declaratii despre scandalul dintre Bianca Dragusanu si Catalin Maruta. „Mahalagisme”

24 Noiembrie 2021
457 Vizualizari | 0 Comentarii
Botezatu

Acum cateva zile, intre Bianca Dragusanu si Catalin Maruta a izbucnit un scandal. Prezentatorul a pus-o in situatii incomode pe Bianca, iar aceasta ar fi rabufnit in mediul online. Bianca a declarat ca a fost pusa in garda despre comportamentul lui Maruta, dar, chiar si asa, a decis sa ii acorde o sansa si a mers in emisiune in ideea de a vorbi despre planurile ei de viitor. Lucrurile au escaladat, iar acum a intervenit si Catalin Botezatu care si-a exprimat parerea sincera despre tot acest episod. 

 Bianca Dragusanu a ajuns in emisiunea lui Catalin Maruta, unde a discutat despre numeroase subiecte din viata ei. Totusi, vedeta a marturisit ca ‘socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ’ atunci cand vine vorba despre ce stabilise inainte sa intre in direct.
Bianca l-a criticat dur pe Catalin Maruta, explicand ca prezentatorul de televiziune nu a respectat ce a discutat ea inainte cu producatoarea show-ului de la Pro TV.


„E ultima oara cand am fost in emisiunea lui. Fusesem anuntata ca e un pervers. Una am stabilit inainte si alta a facut. Vorbisem cu producatoarea despre ce va fi in emisiune. El a facut cu totul altceva. Urmareste doar sa te puna intr-o lumina proasta, se gandeste numai la el. Am fost benevol in emisiunea lui, desi eu foarte rar accept asta..Facerea de bine e…”, a spus Bianca Dragusanu, in exclusivitate pentru redactia Impact-Playtech.

”Cand intervin astfel de situatii, incomode, invitatul trebuie sa se ridice de pe scaun si sa paraseasca emisiunea, nu este nevoie de mahalagisme, pleci si gata! Asa trebuia sa procedeze si Bianca Dragusanu! Si eu am facut la fel, dar nu la emisiunea lui Catalin Maruta, ci la Dan Capatos, care imi pregatise o nunta-surpriza cu Bianca Dragusanu, pe vremea cand eram impreuna cu ea. Insa mie nu-mi plac surprizele, astfel ca m-am ridicat de pe scaun si am iesit din platoul emisiunii. Asa este cel mai elegant. Inteleg si goana dupa audiente, caci si eu lucrez in televiziune, dar, totusi, totul are o masura”, a declarat Catalin Botezatu pentru playtech.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005110 (s)