News Flash:

Catalin Botezatu, aniversare cu probleme. Politia a oprit petrecerea pe care a organizat-o designerul

6 Decembrie 2021
362 Vizualizari | 0 Comentarii
Catalin Botezatu

Catalin Botezatu a fost aniversatul acestui weekend si, asa cum si-a obisnuit deja prietenii, designerul a organizat o petrecere de zile mari. Din pacate, Catalin nu a mai tinut cont de normele de siguranta si intreg planul i-a fost dat peste cap de catre autoritati.

Catalin Botezatu a implinit recent 55 de ani! Marele designer de moda a declarat in prima instanta ca nu isi doreste sa organizeze nimic special cu ocazia aniversarii sale. Se pare ca planurile s-au schimbat, iar mai multe persoane din showbizul romanesc au dansat alaturi de sarbatorit intr-un local din nordul Capitalei. Din pacate pentru acestia, politia a decis sa faca un control de rutina si a oprit petrecerea organizata de marele creator de haine.

Potrivit primelor surse, nu a fost vorba despre o sesizare la 112, ci pur si simplu de un control. Politia a intrat in local la ora 21:15, desi muzica era oprita de la ora 21:00. Acestia au mentionat ca in interior se aflau 15 persoane. Patronul a fost sanctionat cu amenda in valoare de 10.000 de lei pentru nerespectarea programului de functionare si inca 10.000 de lei pentru ca locatia functiona in regim de club, potrivir celor de la Viva.

Momentan, Catalin nu a declarat nimic, semn ca nu se astepta sa fie urmarit de ghinion chiar de ziua lui. Designerul are prieteni in toate colturile lumii, iar de ziua lui, a fost asaltat cu mesaje care mai de care mai profunde si mai emotionante. Catalin a fost un rasfatat al weekendului, dar si al sortii, avand in vedere succesul pe care il are. 


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004965 (s)