News Flash:

Cat de zgarcita este Andreea Esca? Un taximetrist de la mare a dat totul din casa. ”A scos doua monezi de cate 50 de bani”

25 Octombrie 2021
473 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Esca

Andreea Esca este una dintre veteranele pupitrelor de stiri. Prezentatoarea de la PRO a crescut pe ecran, sub privirile a milioane de oameni care au urmatrit-o seara de seara. De-a lungul timpului, Andreea si-a extins domeniile de activitate si poate da oricand lectii de dezvoltate, atat personala, cat si financiara.

Andreea Esca este cunoscuta oriunde s-ar duce. Prezentatoarea de la PRO a stat fidela aceluiasi pupitru de ani de zile si nici nu s-a schimbat look-ul. Andreea nu o duce rau deloc atunci cand vine vorba de partea financiara. Chiar daca are conturile pline, asta nu inseamna ca Andreea Esca arunca cu banii in stanga si-n dreapta. Sotia lui Alexandre Eram a investit in imobiliare, in turism si in industria frumusetii. Toate astea combinate cu reviste la care lucreaza de cativa ani i-au adus Andreei in cont multe sute de mii de euro.


Acum, a iesit la iveala o poveste care nu prea ii face cinste prezentatoarei. Mai demult, pe cand se afla pe litoral, Andreea Esca a apelat la un taximetrist. Prezentatoare nu a vrut sa mearga pe jos si, avand in vedere ca distanta a fost mica, tariful a fost pe masura. Cursa Andreei Esca a costat 6.5 lei, iar vedeta de la PRO nu a avut deloc dare de mana. Esca s-a cautat de maruntis si i-a dat soferului suma exacta, fara sa lase bacsis. Episodul cu pricina l-a marcat pe taximetrist care a vrut sa ii faca reclama negativa prezentatoarea Andreea Esca.


Nu mi-a venit sa cred! Cursa a costat sase lei. Mi-a platit fix banii astia. Fara bacsis… Tin minte cum a scos o bancnota de cinci lei si doua monezi de cate 50 de bani”, a povestit taximetristul despre Andreea Esca. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004934 (s)