News Flash:

Cat de greu este sa fii sotul lui Britney Spears. Sam Asghari a dat totul din casa

1 Iulie 2022
340 Vizualizari | 0 Comentarii
Sam

Nu este deloc usor sa fie sotul lui Britney Spears, iar Sam recunoaste acest lucru. Totusi, are multe aspecte pentru care ii este recunoscator sotiei sale si nu s-a ferit sa le verbalizeze in emisiunea „Good morning America”

De cand a scapat de tutela tatalui ei, Brit a trait in aproape doi ani cat n-a trait toata viata. Artista este foarte fericita alaturi de Sam Asghari si a fost 100% convinsa ca el este alesul inimii sale. Brit s-a casatorit cu logodnicul ei in mare secret, iar evenimentul a fost de-a dreptul unul foarte reusit. La ceremonia celor doi au participat vedete precum Madonna, Paris Hilton, Selena Gomez, Kate Hudson si Gwyneth Paltrow. La eveniment a aparut, neinvitat si fostul ei sot, Jason Alexander care a fost arestat imediat. 

Acum, la aproape o luna de la marele eveniment, Sam a iesit in public si a expus o lista de motive pentru care ii este recunoscator sotiei sale.

„Nu am iesit in evidenta pana cand sotia mea nu mi-a dat aceasta platforma. Asa ca voi fi mereu recunoscator pentru asta si ii voi multumi mereu. Nu iau de-a gata fiecare oportunitate pe care o primesc, dar incerc sa raman optimist in orice context.”


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005707 (s)