News Flash:

Cabral a inceput sa scrie prima lui carte. „Vedem daca imi iese sau nu”

13 Ianuarie 2022
371 Vizualizari | 0 Comentarii
Cabral

Cabra a fost mereu sincer cu fanii ei si deja si-a stabilit primul tel pe anul acesta. Toti cel care il urmaresc stiu ca are multe experiente de viata si are ce povesti, asa ca a decis sa le adune pe toate intr-o carte.

Cabral este o prezenta foarte activa in mediul online, iar cei care il urmaresc s-au obisnuit cu stilul lui sarcastic de a spune lucrurilor pe nume. Atunci cand vine vorba de familie sau de propria persoana, Cabral este cat se poate de serios. Prezentatorul are un blog pe care scrie constant si abordeaza diferite subiecte cu fanii lui.  Acolo, Cabral si-a anuntat fanii ca urmeaza sa scrie prima sa carte. Acesta a subliniat faptul ca nu crede ca va fi una extraordinar de buna deoarece de profesie, el nu este scriitor. Ba mai mult, nu se va axa pe comedie, asa cum toata lumea se astepta, ci va povesti viata unui baiat din Bucuresti.

„Ar fi fost nevoie pe lumea asta de multe alte lucruri… decat de inca o carte. Care nici n-are cum sa fie o carte buna, ca doar nu-s scriitor. Mai mult, nici macar nu e o comedie. Nu e o culegere de texte vesele', a spus Cabral.

„E un fiction intunecat. Pe care-l scriu simplist, inca n-am iscusinta complicarii frazelor. Da sa te tii daca reusesc s-o cuprind vreodata! De stiinta asta, zic. De fapt, insa… nu cartea conteaza. Ci povestea. Asta mi-ar placea, de fapt. Sa reusesc sa creez o poveste buna. Personaje constante si cu actiuni logice si continute. Un sir de intamplari pe care vrei sa le vezi pana la capat. Asteptare, asta mi-ar placea sa creez. Daca-mi iese sau nu… vedem', a adaugat el.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004699 (s)