News Flash:

Busu, criza de nervi in emisiunea lui Maruta. ”Cum sa fii atat de nesimtit?”

4 Octombrie 2021
1269 Vizualizari | 0 Comentarii
Busu si Maruta

Florin Busuioc este unul dintre cele mai cunoscute nume ale PRO Tv-ului, iar mai nou, acesta are aparitii destul de dese in emisiunea lui Catalin Maruta pentru a-i informa pe telespectatori cum se prezinta starea vremii. De data asta, Busu nu a mai rezistat si a simtit ca este timpul sa ia atitudine in una dintre problemele care l-au deranjat cel mai mult in ultima perioada.

Florin Busuioc tuna si fulgera, dupa ce un episod in care este implicata Politia Romana face inconjurul internetului. Busu este deranjat de atitudinea a doi agenti politisti care au ras de greutatea unei femei si care au jignit-o fara niciun fel de retinere. In imaginile filmate in masina de Politie se poate observa cum un agent isi scoate capul pe geam si striga la femeie: ”Treci pe partea ailalta. Asa, da. Ca nu mai vad aici. Esti prea mare, nu mai vede radaru’ de tine. Da-te pe partea ailalta. Nu conteaza, te las io”.

Acum, cei doi politisti din Covasna sunt cercetati disciplinar, dupa cum a comunicat si primarul comunei pe Facebook. Busu a vrut neaparat sa discute in emsiunea lui Catalin Maruta despre asta si nu s-a putut abtine sa nu isi exprime parerea sincera despre comportamentul celor care ar trebui sa ofere protectie cetatenilor. ”Era și marea femeia aia cum să nu. Am văzut-o în imagini… Nu că nu vedea polițistul radarul de ea... Cum poți să-ți permiți să fii atât de nesimțit?? Cum să fii atât de nesimțit? Cum să vorbești în halul ăsta cu un pieton. Sunt convins că s-a demarat o anchetă și se vor lua măsuri pentru că mi se pare absolut aberant un om al legii, un model de moralitatea să facă un asemenea lucru”, a spus Florin Busuioc în emisiunea ‘La Măruță’.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1287 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005639 (s)