News Flash:

Bravo, ai stil! revine cu sezon nou din toamna. Cine nu va mai face parte din juriu?

27 Iulie 2021
579 Vizualizari | 0 Comentarii
bravo ai stil 1

Bravo, ai stil! este una dintre cele mai urmarite si cele mai de succes productii de la noi. Emisiunea a reusit sa isi castige publicul inca de la primul sezon, iar asta i-a convins pe producatori ca merita facut si sezonul cu numarul 7.

Din toamna, Bravoi, ai stil! revine pe micile ecrane cu un sezon nou din care vor face parte noua celebritati. Pana acum au confirmat prezenta Anda Adam si Nicoleta Nuca, dar sigur fanii emisiunii vor avea parte de multe surprize. Tot surprize le va face si componenta juriului care nu va fi aceeasi. Unul dintre jurati a parasit productia, iar vedeta care ii va lua locul nu a fost divulgata pana acum.

Catalin Botezatu, celebrul creator de moda a decis sa spuna adio productiei, urmand modelul fostei sale colege, Iulia Albu. „A venit momentul pentru a împărtăşi cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult, nu a fost o decizie uşoară, însă am hotărât să mă retrag din proiectul Bravo, ai stil! Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipă extraordinară, împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune” a declarat Catalin.

Formula care a devenit consacrata odata cu derularea show-ul a fost compusa din Maurice Munteanu, Raluca Badulescu si Catalin Botezatu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1108 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004918 (s)