News Flash:

Brad Pitt spune „adio” actoriei. Ce l-a facut pe fostul sot al Angelinei sa se retraga din lumea cinematografica

23 Iunie 2022
541 Vizualizari | 0 Comentarii
Brad

Anul acesta, lumea cinematografica a ramas fara cateva nume importante care au ales sa ia o pauza, ba chiar sa se retraga definitiv din lumina reflectoarelor. Cel mai recent exemplu este Brad Pitt care si-a pus fanii pe ganduri cu cel mai recent mesaj.

Brad Pitt este pe coperta celui mai recent numar al publicatiei GQ Magazine. Actorul a oferit si un interviu de colectie in care a vorbit despre depresia de dupa divortul de Angelina, despre dependenta de tigari, dar si despre viitorul lui cinematografic. Brad a recunoscut ca are un motiv bine intemeiat din cauza caruia nu mai apare atat de mult in productiile cinematografice. Fostul partener al Angelinei Jolie vrea sa se implice in alte proiecte si considera ca a demonstrat tot ce avea de demonstrat in actorie.

„Consider ca sunt pe ultima suta de metri. Este ultima etapa si ma gandesc ce anume as vrea sa implice si cum s-o construiesc", a marturisit Pitt, pentru sursa mentionata. 

Dupa o lunga perioada in care s-a multumit cu statutul de burlac, Brad se pare ca si-a gasit sufletul pereche. Actorul si-a ales o iubita cu 23 de ani mai tanara care, pe deasupra, este si vecina lui de cartier.

Cea care i-a fura inima este nimeni alta decat Likke Li, artista care, in urma cu 11 ani lansa piesa „I follow rivers”. Cei doi nu sunt impreuna de ieri, de azi, ci, potrivit unor zvonuri, tanara i-ar fi furat inima inca de la jumatatea anului trecut. Brad si Likke nu si-au dorit sa fie vazuti impreuna, mai ales ca actorul este implicat in plin proces cu Angelina Jolie pentru custodia copiilor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005673 (s)