News Flash:

Bianca Dragusanu nu se mai ascunde. Ce marime poarta diva la incaltari. „Nu mi-e rusine cu asta”

18 Ianuarie 2022
739 Vizualizari | 0 Comentarii
Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu traieste pe picior mare si la propriu si la figurat. Diva le face concurenta serioasa barbatilor atunci cand vine vorba de achizitionarea de incaltari. Recent, Bianca a recunoscut la Teo Show ca ii este foarte dificil sa isi gaseasca pantofii potriviti si, de aceea, alege sa mearga in strainatate.

Bianca Dragusanu a imbinat mereu utilul cu placutul. Diva a mers de peste 40 de ori in Dubai si a recunoscut ca vizitele ei nu au mereu de relaxare, ci si de nevoie. Bianca poarta la picior, la fel ca si Irina Loghin, nici mai mult nici mai putin de marimea 41-42. Pe Bianca nu o deranjeaza acest fapt, ci, din contra. Diva este foarte multumita de cum arata, doar ca singurul impediment este gasirea cu usurinta incaltarii perfecte. 

Bianca Dragusanu si Irina Loghin nu sunt singurele care se afla in aceasta categorie. Alaturi de ele este si Madalina Ghenea. Ceea ce nu stiu multi este faptul ca Madalina Ghenea poarta 41-42 la picior si poate fi o concurenta pentru barbati. Aceasta se ingrijeste de aspectul sau, iar fiecare aparitie este una fara de cusur. Avand in vedere ca stie mereu cum sa se asorteze, nimeni nu a observat acest ”defect” al Madalinei.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Madalina Ghenea este una dintre cele mai frumoase romance. Madalina a facut mereu ravagii in randul barbatilor celebri din lume, iar acum, dupa ce l-a uitat definitiv pe Gerard Butler, modelul a cucerit un alt actor cunoscut de la Hollywood.

Madalina Ghenea a spus demult adio Romaniei si se pare ca a facut alegerea cea buna. Frumoasa romanca face ravagii peste hotare si aproape ca nu este persoana care sa nu stie relatiile ei cu barbati celebri.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005965 (s)