News Flash:

Bataie de joc! Hering vandut la pret de somon, intr-un lant de supermarketuri

5 Iunie 2018
924 Vizualizari | 0 Comentarii
fotojet 1528196526

Patru magazine din judetul Constanta, care fac parte dintr-un lant de supermarketuri, au fost sanctionate de Protectia Consumatorului cu amenzi totale de 90.000 de lei, comisarii descoperind, intre altele, hering vandut cu eticheta si pret de somon, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului Constanta a verificat patru magazine ale unui lant de supermarketuri si au descoperite abateri privind practici comerciale inselatoare, dar si faptul ca nu erau respectate conditiilor de depozitare si preturi diferite la casa fata de raft.

Comisarii au descoperit, printre altele, un produs ambalat si prezentat ca fiind file de somon, dar care continea in realitate 85 la suta hering.

Somon fara somon! Somon care era 85 la suta hering, depistat in urma unei actiuni de control la patru magazine Mega Image”, a declarat seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor, Horia Constantinescu.


Acesta i-a atentionat inca o data pe cumparatori sa citeasca atent etichetele produselor achizitionate.

El a precizat ca sanctiunile totale aplicate celor patru magazine sunt in suma de 90.000 de lei.

Horia Constantinescu a atras atentia si asupra promotiilor de tipul „Produs nr. 1 in Europa”, despre care spune sa sunt false, fiind vorba despre promotii cu caracter inselator.


hering somon
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006745 (s)