News Flash:

Vesti bune pentru timisoreni! Vom zbura de pe "Traian Vuia" spre Stuttgart, Paris si Chisinau

4 Iunie 2018
1008 Vizualizari | 0 Comentarii
tarom1

Noi curse catre Stuttgart, Paris si Chisinau, direct de la Aeroportul Timisoara!
In anul centenarului Marii Uniri, compania nationala Tarom si Aeroportul „Traian Vuia” Timisoara apropie pe calea aerului romanii de pretutindeni. Incepand cu luna iulie, vor fi lansate cursele companiei nationale catre Stuttgart (Germania), Paris Charles-de-Gaule (Franta) si Chisinau (Republica Moldova).

Cele trei noi destinatii sunt deosebit de importante pentru regiunea de vest a Romaniei.

Stuttgart este capitala regiunii Baden-Wurtenburg, o zona de excelenta in cercetare si dezvoltare si o regiune in care traiesc astazi foarte multi dintre svabii banateni care au plecat din tara dupa Revolutie.

Cursa spre si dinspre Stuttgart va opera incepand cu data de 15 iulie cu o aeronava de tip A 318 si va avea o frecventa de 3 ori pe saptamana, in zilele de miercuri, vineri si duminica.

Paris Charles-de-Gaule este unul dintre cele mai mari noduri aeriene la nivel mondial, cu aproximativ 250 de rute in toata lumea. Pasagerii vor putea calatori pe toate continentele. Mai mult decat atat, compania aeriana Tarom este membra SkyTeam,  o alianta aeriana globala ce ofera clientilor companiilor aeriene membre acces la o vasta retea ce cuprinde mai multe destinatii, frecvente si conectivitate. Zborurile catre si dinspre Paris Charles-de-Gaule vor opera de doua ori pe saptamana, in zilele de marti si sambata, incepand din 17 iulie. Cursa va fi operata cu o aeronava de tip B 737-300.

Zborul spre Chisinau, capitala Republicii Moldova, va face legatura intre vestul tarii si romanii aflati dincolo de Prut. Cursele vor fi operate cu o aeronava de tip ATR, de 3 ori pe saptamana, in fiecare marti, joi si sambata, incepand din 3 iulie.

 sursa: Ziuadevest.ro


aeroportul timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1109 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007368 (s)