News Flash:

Bat clopote de nunta?! Theo Rose, declaratii despre viitorul relatiei sale cu Alex, nepotul lui Nea Marin

29 Iunie 2022
313 Vizualizari | 0 Comentarii
Theo Rose

Theo Rose si Alex Leonte au o relatie demne de scenariile de filme. Cei doi s-au cunoscut in perioada in care Alex era implicat intr-o alta relație, dar la care a renuntat de dragul artistei.

Theo Rose e pe val, iar asta o stie atat ea, dar alti artisti care se bat, la figurat pentru o colaborare cu ea. Piesele pe care aceasta le lanseaza ajung hit instant, aduna milioane de vizualizari, iar la pachet cu aceasta celebritate au venit si o serie de dezavantaje. Theo este o femeie frumoasa, asa ca iubitul ei, Alex are toate motivele sa fie gelos. Nu este usor sa fii partenerul lui Theo Rose, sa o vezi imbracata in cele mai sexy tinute, ba chiar sa o vezi casatorindu-se cu un alt barbat conform scenariului unui videoclip.

Theo a recunoscut de multe ori ca stie ca lui Alex nu ii pica bine toate ipostazele in care aceasta filmeaza, dar pana la urma intelege ca totul este doar un rol pe care trebuie sa il interpreteze conform indicatiilor date de regizor. Totusi, cei doi au planuri de viitor, iar Theo Rose de abia asteapta sa imbrace rochia de mireasa. Artista a recunoscut ca a discutat de multe ori cu Alex despre acest pas, dar considera ca anumite lucruri se fac la timpul potrivit.

„Nu am fost ceruta. Locuiesc cu acelasi om de aproape cinci ani. Nici nu cred ca ar mai fi cazul. Pretuiesc casatoria. E un legamant special pe care il faci cand esti convins de faptul ca iti doresti o viata intreaga alaturi de persoana de langa tine. Te sperie casatoria atunci cand nu ai o convingere in sensul asta. Eu mi-am dat timp sa inteleg ce traiesc, ce vreau, ce caut. Nimic nu ma poate presa sa fac un pas atat de important”, a spus vedeta pentru VIVA!.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004984 (s)