News Flash:

Grasu XXL, anchetat de politisti. Artistul a injurat un fan si a aruncat cu apa in el in timpul unui concert

29 Iunie 2022
251 Vizualizari | 0 Comentarii
Grasu XXL

Rapperul Grasu XXL a stropit cu apa si a injurat pe un tanar care i-a reprosat ca promoveaza jocurile de noroc, la Festivalul Nostalgia din Parcul Izvor. Politia Capitalei a anuntat, miercuri, ca, in urma imaginilor cu incidentul aparute in spatiul public, au fost declansate cercetari.

Intr-un clip publicat pe TikTok se poate vedea cum un tanar aflat la festivalul Nostalgia i-a reprosat lui Grasu XXL, in timpul reprezentatiei live a acestuia, ca promoveaza jocurile de noroc: "Ooo, fotoliu pentru casa. Casa ce? Casa Pariurilor pentru Grasu".

Inainte sa intervina cei care asigurau paza, Grasu XXL s-a apropiat de el si l-a stropit cu apa dintr-o sticla. Artistul a inceput sa-l injure pe tanar de la microfon si i-a indemnat pe cei prezenta sa il urmeze, a scris Libertatea.

"Doamne, prosti sunt pe lumea asta. Jesus, esti prea prost, du-te acasa. Nu mai manca droguri, du-te acasa ca sa nu iti iei si bataie pe aici, prostule care esti”, a reactionat Grasu XXL, care l-a injurat repetat pe tanar.

Reactia Politiei Capitalei
Politia Capitalei a anuntat miercuri ca a declansat verificari:

"In data de 29 iunie a.c., in urma aparitiei unor imagini video, pe retelele de socializare, in care un artist ar fi amenintat un barbat, in timpul unui concert, politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti - Sectia 17 Politie au demarat cercetari, din oficiu, cu privire la savarsirea infractiunii de tulburarea ordinii si linistii publice, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5".

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1266 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009547 (s)