News Flash:

Banii au fost o problema pentru Dan Negru? Ce salariu avea la Antena 1 si de ce a decis sa plece la Kanal D

27 Ianuarie 2022
509 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Negru

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori din industria media. Acesta are la activ zeci de emisiuni care au avut mereu succes, indiferent de numele sub care le lansau sau de ora la care erau difuzate. Anul trecut, prezentatorul a anuntat ca va fi pentru ultima data cand va prezenta celebrul Revelion la Antena 1.

Prezentatorul s-a tinut de cuvant.  Potrivit informatiilor Paginademedia.ro, Dan Negru a semnat deja cu un alt post de televiziune. El va fi realizator la postul Kanal D, detinut in Romania de Dogan. Conform sursei mentionate anterior, oficializarea transferului este doar o chestiune de zile.
Dan Negru era vedeta cea mai longeviva in grupul Intact. A venit in Antena 1 in 1999, de la TVR, iar de-a lungul anilor si-a pus semnatura pe zeci de formate de divertisment si a realizat 22 de Revelioane.

Desi s-a speculat foarte mult pe tema banilor, Dan Negru nu a vrut sa intre prea mult in detalii si nici sa ofere cifre. Totusi, din declaratiile lui reiese faptul ca cei de la Antena 1 nu l-au apreciat la adevarata valoare si ca banii primiti nu erau pe masura efortului depus.

„Timp de 12 ani, Dan Negru a avut acelasi salariu de Revelion la Antena 1. Interesul sau era sa aiba productii de succes si marturiseste ca multi ani nu si-a negociat salariul. „Antena are bugete diferite, ca si cei cu telefonia mobila. Daca esti nou venit in retea, ai toate avantajele posibile, daca esti de la inceput in retea nu mai prezinti interes, ha, ha. Cei din managementul Antenei insa pot confirma ca nu mi-am negociat salariul in anii astia multi, m-a interesat in primul rand sa am productii de succes. Degeaba ai un salariu mare daca ai productii ieftine. Niste ani, cred ca vreo 12, am avut acelasi salariu de Revelioane desi eram lider an dupa an.

Intr-un an, un coleg de la PRO TV mi-a spus salariul lui, era de vreo trei ori mai mare ca al meu, desi eu eram liderul. Anul trecut chiar TVR si-a platit mai bine prezentatorii de Revelion, desi eu am castigat in audiente mult mai mult. Oricat de zgarcit as fi, nu e despre bani televiziunea. Am invatat-o de la oameni mari, legende in TV. Cand Titus Munteanu m-a sunat in anii 90 ca sa prezint Mamaia la TVR, nici prin cap nu mi-ar fi trecut sa-l intreb de bani. Eram fericit ca pot sa prezint un asemenea eveniment incat m-as fi dus pe jos la Mamaia. Nu am facut televiziune ca sa fac bani, am facut bani ca sa fac televiziune”, a spus Dan Negru pentru Ciao.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006345 (s)