News Flash:

Autovehicule stationate neregulamentar in zona centrala si Piata Flavia – Aurora, furt la Targul de Craciun si comercianti ilegali – fapte constatate de politistii locali in minivacanta de 1 Decembrie

5 Decembrie 2022
227 Vizualizari | 0 Comentarii
minivacanta01

Politistii locali au fost prezenti in strada in perioada minivacantei de 1 Decembrie, patruland pentru asigurarea ordinii si linistii publice pe raza municipiului. In acest interval, au fost aplicate un numar de 103 procese verbale de constatare a contraventiei, pentru diverse fapte, au fost aplicate un numar de 308 colante autovehiculelor depistate stationate neregulamentar si a fost constatata o infractiune. 
Astfel, in intervalul 30.11-01.12, 21 de politisti locali din cadrul Serviciului Rutier au participat, alaturi de politistii din cadrul Biroului Rutier al IPJ Timis, la asigurarea masurilor de ordine si fruidizare trafic pentru pregarirea si in timpul paradei organizate cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. 
In zilele de week-end, sambata si duminica, politistii locali au actionat in zona Pietei Flavia – Aurora si in zona centrala a municipiului, unde au aplicat un numar de 168 colante autoadezive autovehiculelor care incurcau circulatia pe strazile aferente sau erau stationate in zona pietonala. 
In seara zilei de 30 noiembrie, in jurul orei 17.30, politistii locali care patrulau in Piata Victoriei au fost sesizati de un comerciant de la Targul de Craciun ca o persoana a sustras din zona de expunere o caciula. Persoana care a sustras bunul a fost identificata in persoana unui barbat de 41 de ani, cu domiciliul in Timisoara, care a fost depistat de politistii locali si predat la Sectia 1 Politie. 
Un numar de 10 persoane care comercializau fara a detine niciun fel de autorizatie 97 de baloane cu led, dar si bete pentru Mos Nicolae, parfumuri au fost depistate in intervalul 02-04.12.2022, in zona Piata Victoriei, strada Alba Iulia, Iancu Vacarescu, Burebista colt cu Teiului. Acestia au fost sanctionati conform HCL 321/2001 cu amenzi intre 150 si 250 lei, iar bunurile au fost ridicate in vederea confiscarii. De mentionat ca politistii locali au luat masuri cu atat mai mult cu cat acestia fac concurenta neloiala comerciantilor de buna credinta, care detin documente pentru desfasurarea unor astfel de activitati. 
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1275 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005852 (s)