News Flash:

Mii de politisti timisoreni, in patrula pe strazile din municipiu de 1 decembrie

29 Noiembrie 2022
341 Vizualizari | 0 Comentarii
politisti timisoreni in patrula

Aproape 1000 de politisti se vor afla pe strazile din judetul Timis, in perioada minivacantei de 1 Decembrie, pentru asigurarea ordinii si sigurantei publice, protejarea patrimoniului si  drepturilor cetatenilor.

Politistii timiseni se vor afla la datorie, in serviciul comunitatii pentru prevenirea si combaterea oricaror evenimente care ar putea afecta linistea cetatenilor si pentru a intervini atunci cand sunt sesizati cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Politistii rutieri vor actiona pe principalele artere din judetul Timis, in vederea fluidizarii circulatiei si prevenirii evenimentelor rutiere, precum si prin intensificarea activitatilor specifice, potrivit competentelor, pentru depistarea celor care conduc cu viteza sau sub influenta bauturilor alcoolice sau drogurilor. 

IPJ Timis sfatuieste cetatenii care intentioneaza sa participe la manifestarile publice ce se vor desfasura in aceasta perioada sa adopte un comportament civilizat, sa acorde o atentie sporita modului de pastrare si asigurare a bunurilor si obiectelor personale si sa evite conflictele de orice natura.

Daca plecati de acasa,fiti prevazatori,nu uitati sa va lasati bunurile asigurate, si mai ales sa nu popularizati plecarile de acasa pe retelele de socializare, intrucat hotii sunt vigilenti, iar locuintele ramase nesupravegheate reprezinta directia lor de actiune.

Pentru o calatorie sigura in conditiile scaderii temperaturilor si aparitiei fenemenelor meteo specifice anotimpului rece, politistii  recomanda conducatorilor de autovehicule sa respecte cu maxima strictete regulile de circulatie, sa circule cu viteza adaptata la conditiile meteo-rutiere si sa respecte regulile de conduita preventiva.

Sa va bucurati alaturi de cei dragi de aceste zile libere!
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004986 (s)