News Flash:

Au trecut doua luni de la moartea lui Benone Sinulescu. Elena Sinulescu, declaratii socante. „De azi dimineata plang”

18 Ianuarie 2022
622 Vizualizari | 0 Comentarii
Benone Sinulescu

Cu doua luni in urma, scena muzicala a fost cutremurata de o veste pe care nimeni nu isi dorea sa o primeasca. Benone Sinulescu s-a stins din viata si a lasat in urma lui sute de persoane indurerate. Mai mult decat partenera sa de viata nu a suferit nimeni. Elena Sinulescu a fost mult timp tacuta, mai ales dupa decesul artistului, iar asta i-a adus un val de critici din partea celor care l-au iubit pe „Nea Beni”.

Benone Sinulescu era o explozie de energie si de voie buna. Peste tot pe unde mergea, Benone umplea incaperea cu vocea si cu vorbele sale. Acum, in urma acestuia au ramas piesele, care vor fi mereu nemuritoare, dar si sotia sa indurerata. Elena de abia si-a adunat puterile pentru a acorda un interviu celor de la Antena Stars. Femeia a tinut, totusi, sa justifice de ce a ales sa nu spuna nimic despre probleme de sanatate ale artistului, asta dupa ce a fost condamnata de multe ori de catre fani.

„Imi este greu. Atat pot sa spun. A fost asa, ca un trasnet. A plecat atat de repede incat nu m-am asteptat. Era bine, totul mergea spre bine.. Asta a fost. Probabil ca Dumnezeu a avut alte planuri cu el. El a fost tot timpul o fire vesela, o fire pozitiva, dar in momentul in care si-a dat seama ca nu se mai poate, s-a inchis in el”, a povestit Elena Sinulescu.

”El si-a expus public actul artistic, dar starile lui de sanatate si altele nu a iesit cu ele in presa, sa le faca publice. Toti suntem oameni si toti avem si bucurii si necazuri”, a adaugat Elena Sinulescu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005991 (s)