News Flash:

Aproape 140 migranti ridicati de pe strazile din Timisoara in patru zile

30 Iulie 2021
450 Vizualizari | 0 Comentarii
politia de frontiera

Actiuni permanente, in Timisoara, ale politistilor de frontiera timiseni si a oamenilor legii din celelalte structuri MAI. Au fost ridicati de pe strazile orasului aproape 140 de migranti, in ultimele patru zile. Cei mai multi aveau documente provizorii.
 
 
Politistii de frontiera timiseni, impreuna cu colegii din celelalte structuri ale MAI, au actionat intre 26 si 30 iulie, in Timisoara. Au avut in vizor grupurile de migranti care isi fac veacul pe strazile orasului. In cele patru zile, oamenii legii au ridicat de pe strazi 139 de cetateni din Afganistan, Irak, Bangladesh, Camerun, Siria si Eritrea.

„In cadrul verificarilor s-a stabilit faptul ca acestia sunt cetateni din Afganistan, Irak, Bangladesh, Camerun, Siria si Eritrea cu varste cuprinse intre 18 si 50 de ani, majoritatea cu documente temporare de identitate pentru solicitantii de azil, dar care nu isi justificau prezenta pe raza municipiului Timisoara. Dupa finalizarea tuturor verificarilor, solicitantii de azil vor fi sprijiniti pentru a se intoarce in Centrele Regionale de Cazare si Proceduri pentru Solicitantii de Azil din tara unde sunt cazati si inregistrati”, transmit politistii de frontiera timiseni.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004838 (s)